Praktijkaccreditatie – Huisartsenpraktijk Kruizinga en van Rooij – Amsterdam

Huisartsenpraktijk Kruizinga en van Rooij

Op onze website kunt informatie vinden over onze huisartspraktijk en ons team. Daarnaast treft u informatie aan over hoe wij te bereiken zijn en waar u ons kunt vinden. Ook vindt u het laatste praktijknieuws op onze website. Als laatste hebben wij voor u een patiëntportaal met online services: u kunt via de website online afspraken maken, een e-consult doen en herhaalrecepten aanvragen.

We hebben nog griepprikken over. Dus heeft u uw griepprik nog niet gehaald en zou u hem nog wel willen? Bel dan de assistente en maak een afspraak om hem alsnog te laten zetten.

De verwachting is dat er dit jaar een forse griepgolf komt, dus we raden u aan om als u een uitnodiging heeft de griepprik alsnog te nemen.

Bereikbaarheid

Huisartspraktijk Kruizinga en Van Rooij
Berlaarstraat 201
1066 PL Amsterdam
Tel: 020-6697444
Bij spoed:
020-6697444 optie 1 of 112
Herhaalrecept:
020-6697444 optie 2
Afspraken:
020-6697444 optie 3 

Terug naar overzicht

Praktijkaccreditatie

Wij hebben het keurmerk van het NHG en zijn een geaccrediteerde praktijk.

Dit betekent dat we werken aan verbetering van de kwaliteit van de zorg.

Onze praktijk is een Praktijk Plus Praktijk.

Dit betekent meer service voor de patiënten.
De praktijk is open van 08:00- 17:00 uur. De assistente is aanwezig.
U kunt online herhaalrecepten aanvragen.
U kunt online uw dossier inzien.

Als u in een rolstoel zit, bel dan gerust aan. Wij helpen u naar binnen. Mocht het u toch niet lukken om zo binnen te komen, dan maken we graag een huisbezoek.

In de praktijk wordt  bloed afgenomen. Dit betekent dat u niet meer naar een laboratorium hoeft te gaan, maar in de praktijk geprikt kunt worden. U kunt hiervoor met de assistente een afspraak maken voor woensdagochtend.

De papierenverwijsbrief komt steeds meer te vervallen doordat we verwijzen via Zorgdomein. Dit is een digitaal systeem, waarbij de verwijsbrief direct bij de specialist terecht komt. De bevestiging van de verwijzing krijgt u via een papieren bevestiging of via een mailbericht.

Publicatiedatum: 21-07-2021