Coronavirus – Huisartsenpraktijk Kruizinga en van Rooij – Amsterdam

Huisartsenpraktijk Kruizinga en van Rooij

Op onze website kunt informatie vinden over onze huisartspraktijk en ons team. Daarnaast treft u informatie aan over hoe wij te bereiken zijn en waar u ons kunt vinden. Ook vindt u het laatste praktijknieuws op onze website. Als laatste hebben wij voor u een patiëntportaal met online services: u kunt via de website online afspraken maken, een e-consult doen en herhaalrecepten aanvragen.

Bereikbaarheid

Huisartspraktijk Kruizinga en Van Rooij
Berlaarstraat 201
1066 PL Amsterdam
Tel: 020-6697444
Bij spoed:
020-6697444 optie 1 of 112
Herhaalrecept:
020-6697444 optie 2
Afspraken:
020-6697444 optie 3 

Coronavirus

Actuele coronamaatregelen in onze praktijk

De coronabesmettingen nemen weer toe. Omdat wij niet uit willen vallen doordat we zelf corona of een ander virus oplopen en we onze kwetsbare patiënten ook niet willen besmetten, vragen wij u om toch nog steeds een zelftest te doen bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Zo weet u zelf ook of het corona is en kunt u de kwetsbare mensen om u heen ook beschermen. Ongeacht de uitslag van de zelftest, vragen wij u om bij klachten niet naar de praktijk te komen, maar de assistente te bellen. Zij kan dan bepalen in overleg met de huisarts of u op het spreekuur gezien moet worden of dat wij u ook telefonisch kunnen helpen. Wij vragen u om bij klachten een mondkapje te dragen als u een afspraak heeft op het spreekuur, ongeacht of de corona zelftest positief of negatief was.

Mensen van 18 jaar of ouder die een hoger risico hebben op ernstige klachten door corona kunnen weer online een prikafspraak maken bij de GGD. Op planjeprik.nl staat alle informatie en kunt u een afspraak maken.