Lekker in je vel Amsterdam, online hulp om je lekkerder in je vel te voelen – Huisartsenpraktijk Kruizinga en van Rooij – Amsterdam

Huisartsenpraktijk Kruizinga en van Rooij

Op onze website kunt informatie vinden over onze huisartspraktijk en ons team. Daarnaast treft u informatie aan over hoe wij te bereiken zijn en waar u ons kunt vinden. Ook vindt u het laatste praktijknieuws op onze website. Als laatste hebben wij voor u een patiëntportaal met online services: u kunt via de website online afspraken maken, een e-consult doen en herhaalrecepten aanvragen.

Bereikbaarheid

Huisartspraktijk Kruizinga en Van Rooij
Berlaarstraat 201
1066 PL Amsterdam
Tel: 020-6697444
Bij spoed:
020-6697444 optie 1 of 112
Herhaalrecept:
020-6697444 optie 2
Afspraken:
020-6697444 optie 3 

Terug naar overzicht

Lekker in je vel Amsterdam, online hulp om je lekkerder in je vel te voelen

Lekker in je vel Amsterdam https://www.lekkerinjevel.amsterdam/web/home

Om gezond te blijven hebben we een goede leefstijl nodig. Vaak kan je hier zelf mee aan de slag door bijvoorbeeld genoeg te bewegen en gezond te eten. Maar ook zelfinzicht en begrijpen waarom je doet zoals je doet kunnen zorgen voor een betere balans.

Als je lekker in je vel zit kan je namelijk beter omgaan met tegenslagen, stress en andere emoties of dingen die je tegenkomt in je leven.

De huisartsen en psychologen in Amsterdam zijn op zoek gegaan naar kwalitatief goede producten die je hierbij helpen. Het resultaat vind je op de website lekkerinjevel.amsterdam.nl en wordt regelmatig vernieuwd.

De hulpmiddelen zijn korte e-health programma’s die in een eigen tempo, alleen of met een begeleider, gevolgd kunnen worden. Maar er zijn ook, door de GGD getoetste en goedgekeurde mobiele apps die ondersteuning leveren bij het maken van een verandering. Daarnaast zijn er video’s, podcasts, animaties en andere mediatools beschikbaar, evenals een lijst met externe websites en links waar meer informatie over bepaalde onderwerpen te vinden is.

De e-health programma’s worden gratis aangeboden. Een aantal mobiele apps hebben een betaalde premium functie maar zijn ook altijd gratis bruikbaar.

Publicatiedatum: 21-07-2021