Online inzien van uw medisch dossier – Huisartsenpraktijk Kruizinga en van Rooij – Amsterdam

Huisartsenpraktijk Kruizinga en van Rooij

Op onze website kunt informatie vinden over onze huisartspraktijk en ons team. Daarnaast treft u informatie aan over hoe wij te bereiken zijn en waar u ons kunt vinden. Ook vindt u het laatste praktijknieuws op onze website. Als laatste hebben wij voor u een patiëntportaal met online services: u kunt via de website online afspraken maken, een e-consult doen en herhaalrecepten aanvragen.

Bereikbaarheid

Huisartspraktijk Kruizinga en Van Rooij
Berlaarstraat 201
1066 PL Amsterdam
Tel: 020-6697444
Bij spoed:
020-6697444 optie 1 of 112
Herhaalrecept:
020-6697444 optie 2
Afspraken:
020-6697444 optie 3 

Terug naar overzicht

Online inzien van uw medisch dossier

Beste patiënten,

We hebben goed nieuws! Vanaf vandaag kunt u uw medisch dossier zelf online bekijken.
In uw medisch dossier staat bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen

Op uw eigen computer kunt u thuis deze gegevens over uw gezondheid zien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken op internet? We leggen u hier uit hoe u dat veilig kunt doen.

Hoe log ik in?

Via onze website www.praktijkkruizingavanrooij.nl kunt u zich aanmelden voor het patiëntportaal (te vinden in het hoofdmenu links op de pagina). Als u zich geregistreerd heeft voor het patiëntportaal, kunt u inloggen en uw dossier inzien. Ook kunt u via het patiëntportaal medicatie herhalen of een e-consult doen. Soms duurt het even totdat u gekoppeld bent. Kunt u na 2 uur wachten nog steeds niet inloggen op het patiëntportaal, bel dan even met de assistente.

Zijn uw gegevens veilig?

Alleen de huisarts en de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt.

Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen

U kunt uw medisch dossier aan anderen laten zien. Bijvoorbeeld aan een familielid of aan een goede vriend die u helpt met de zorg voor uw gezondheid. Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef nooit zomaar uw gegevens.

Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een andere bedrijf om informatie over uw gezondheid. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn.

Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens aan iemand? Bespreek dit dan met uw huisarts of de assistente. Zij kunnen u helpen.

Uw gegevens zijn persoonlijk. Geef uw inlogcodes nooit aan anderen.

Publicatiedatum: 21-07-2021